Helgläsning v31

1. Våra rödgröna rikspolitiker tycks dra benen efter sig när det gäller solcells-stöd, genom att starta sega utredningar. Bara 450 miljoner i statligt stöd över de kommande tre åren. Detta kommer visserligen uppvigla till en dryg miljard i totalt svenskt slöseri om man räknar in de privata och kommunala satsningarna, men det är ändå nästan för bra för att vara sant. Jag förväntade mig betydligt värre scenarier.

2. Indiska regeringen tar hårdare tag mot Greenpeace och liknande organisationer. Man har räknat ut att sådana organisationers motstånd mot seriös elförsörjning mm har sänkt BNP med 2-3%.

3. Även svalor avger chemtrails!

4. Diverse klimatforskare med amerikanska James Hansen i spetsen är på väg att släppa en studie som innefattar scenarier med snabbare havsnivåhöjningar, och den har redan triggat larm och motreaktioner. Det här är samma James Hansen som i maj skrev på DN Debatt för att kritisera den svenska regeringen för dess kärnkraftsnedläggningspolitik. Den som lever får se.

5. TED-talk: The secret to desire in a long term relationship.

6. Kina tycks vara lite otåliga när det gäller Iter, det internationella fusions-bygget, och satsar parallellt på en egen, större maskin. Pinsamt.

7. Vi har tidigare noterat att Kina bygger mycket vindkraft men får ut märkligt lite energi av den, med en kapacitetsfaktor på cirka 18%. Nu konstateras att samma sak gäller solceller och att man dessutom har stora kvalitetsproblem. 23% av solcellerna möter inte kvalitetskraven och 9% av solcells-elen släpptes inte ut på elnätet. Kina har alltså problem att knö in solkraften redan vid 0.5% sol-andel i nätet.

En tanke kring ”Helgläsning v31

  1. Svalorna är definitivt genmanipulerade och utgör en del av en superhemlig utökning av chemtrailprogrammet. Valet av svalor som leveransvektorer är självklart då att de är så universellt gillade av människor (källa: Pernilla Hagberg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *