Lite navelskådande

Nu har jag bloggat i cirka 2 månader och hunnit med betydligt fler inlägg än vad jag trodde att jag skulle. Läsarantalet segar sig upp så sakteliga. Har ingen aning om huruvida nedanstående är bra eller dåligt, men jag är glad så länge det blir fler som läser!

visitors

Spiken 16 april skedde när någon av er läsare delade ett av mina inlägg i ett forum. Schysst, gör gärna sånt, och även på FB om ni tycker att något jag skriver är lite extra intressant! Jag försöker skriva inlägg som går att använda av mig själv och andra i diskussioner på nätet, som ett enklare alternativ till att själv formulera argumenten varje gång.

Jag försöker givetvis sprida bloggen genom on-topic-kommentarer på andra bloggar med hänvisningar till min egen blogg, men jag antar att när man väl gjort så ett par gånger på en blogg så har man nått de frekventa kommentatorerna och sen händer inte så mycket mer.

2 tankar kring ”Lite navelskådande

  1. Du gör ett bra jobb. Fortsätt med det. Många intressanta blogginlägg.

    Jag ska passa på att tipsa om en annan bra blogg (om jag inte gjort det tidigare? mitt minne är bra men kort); http://antropocene.se/

    Lars Bern skriver om lite olika ämnen. Oftast väldigt insiktsfullt. Tror du kan uppskatta den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *